Katarzyna Moczulska

O Mnie

Jestem politologiem z wykształcenia, a zawodowo mam doświadczenie w różnych branżach, takich jak administracja publiczna, przemysł, farmacja i szkolenia.

W latach 2018-2023 byłam prezesem stowarzyszenia – lokalnej organizacji charytatywnej, która zajmowała się wyrównywaniem szans dzieci i młodzieży z terenów wiejskich w dostępie do edukacji oraz tworzeniu dla nich wydarzeń naukowych i kulturalnych.

Jestem uznaną organizatorką. Pasjonuję się zdrowym i smacznym jedzeniem, uwielbiam odkrywać nowe smaki i kombinacje kulinarne. Specjalizuję się w pieczeniu chleba na zakwasie i ciast, w tym bezglutenowych.

Kocham książki kulinarne, podróże oraz kuchnię indyjską. Wierzę, że zdrowe jedzenie może być szybkie, proste i smaczne, co udowodnię na organizowanych przeze mnie warsztatach.

Lubię spotkania z ludźmi, pomaganie innym, dzielenie się wnioskami i spostrzeżeniami… tak narodził się pomysł prowadzenia warsztatów kulinarnych w oparciu o różne jednostki chorobowe, jak insulinooporność, cukrzyca czy nadciśnienie.

Wierzę, że zdrowe jedzenie może być szybkie, proste i smaczne – zapraszam Was na warsztaty kulinarne, które prowadzę wspólnie z dietetyczką kliniczną. Teoria i praktyka w jednym !

Inspiracja na zdjęciach

Widok kolorowych owoców, świeżych warzyw, pełnych energii ludzi podczas aktywności fizycznej czy spokojnych chwil relaksu na łonie natury, przypomina nam, jak ważne jest dbanie o siebie.